lørdag den 27. februar 2010

Flere nye frø

 

Købte disse hos Gourmetgarage - der er
et kæmpe udvalg af italienske frø, prisen er rimelig og 
portionerne er kæmpestore!
Købte artiskokfrø sidste år hos Madam Plum og modtog en meget lille portion -under ti -
og i denne er der over 100.
Samme pris.
Nu er de sået, tomaterne må vente lidt.
Måske får jeg artiskokplanter til salg, hvis nogen er interesserede.i min udestue holder buketterne i ugevisja månedsvis - disse med løg - har stået siden Nytårsaften!
(tak, Miri)

  

 

9 kommentarer:

 1. De tulipaner..Gadvidst om de er af plastisk..:-)
  Ja- den gode fru Plum er ikke kendt for at sælge billigt..

  SvarSlet
 2. Tulipanerne kommer i haven inden længe, måske de vil blomstre næste år?

  SvarSlet
 3. På rejser i Italien har vi købt kæmpeposer med spændende salatfrø. De holder i årevis. Jeg bruger stadig fra en pose som nok er 5 år gammel. Der er ikke helt så meget i poserne i Frankrig, men dog mere end vi er vant til. Jeg har også haft den oplevelse når jeg har modtget frø fra Plum eller andre at, hov de har vist glemt at puttte noget i!
  Så skal det nok lige siges til Plums forsvar at hendes frø er “håndavlede” og økologiske eller indkøbt i dyre domme. Der er nok ikke tvivl om at kvaliteten som sådan er bedre, men spireevnen kan vi ikke mærke forskel på.
  Nå, det er jo godt at vi kan supplere med egne og andres hjemmeavlede frø.

  SvarSlet
 4. Jeg har også købt noget forskelligt, da jeg var i Frankrig i efteråret-det er jeg spændt på.

  SvarSlet
 5. Spændende. Hvad har du haft med hjem fra Frankrig?

  SvarSlet
 6. Så deilig og vårlig du har det i utestuen din :) Veldig moro å drive frem spiselige vekster, artisjok er jo en kjempespennende sort. Jeg skal for første gang i år fylle grønnsakssengene mine (pallekarmer) med egenproduserte grønnsaker. Gleder meg!

  SvarSlet
 7. Har aldrig selv prøvet at så artiskok selv om det da er en af de smukkeste grøntsager sammen med rosenkål....og så smager de tilmed himelsk med en god dressing :0)

  SvarSlet
 8. Har aldri prøvd å så artiskok els, men har lyst, den er jo også rett så vakker:) Så på en prgram på svensk tv og ble litt hektet, men har ikke kjøpt frø til den i år... men det er jo ikke for sent:) Og takk for hyggelig hilsen hos meg, ja han var fornøyd han, det sa han alltid og det gir en ro nå i ettertid:) Selv om savnet er stort. men det er jo nturllig også. Han en god helg. Klem

  SvarSlet
 9. Mine artiskokker er allerede kommet op og ser stærke og sunde ud! I lune somre giver den godt med hoveder - og ja, den smager jo skønt!
  I Frankrig købte jeg forskellige slags bønner, som jeg ikke har set herhjemme.

  SvarSlet