fredag den 26. februar 2010

Jo, der er liv derude


 

  
Jeg KAN næsten ikke vente !

8 kommentarer:

 1. Nejjjjjjiiiiii hvor fint !!!

  Er sneen vitterlig så meget væk så du kan se jord !!!

  Jeg må ud og lure i haven... og jeg også har liv...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Så lekker blogg du har, enda en dansk hageblogg, koselig :) Her ved Oslofjorden ligger sneen meterhøy og vi har hatt mellom 10 og 20 kuldegrader omtrent hele tiden siden før jul. Så jeg er lei! I dag er første dagen hvor temperaturen er rundt 0. Håper vi er over det verste vinterværet nå, jeg vil ha vår!!

  SvarSlet
 3. Jeg har stadig alting dækket af sne, men jeg er sikker på, at der er nogle små seje størrelser nedenunder... :-) Men det tør, det tør, så det er en lyst - de skal nok dukke op! God weekend!

  SvarSlet
 4. ...hold da op så meget sne der er forsvundet.....der kan vi midtjyder ikke helt følge med. Skønt at se at der er LIV under det hele....glæder mig til der smelter noget mere her :0)

  SvarSlet
 5. Er snøen virkelig så borte at du ser jorden under??? Det må være helt utrolig deilig:) Nydelig navn på din blogg, jeg elsker lavendel, og i år skal jeg sette mange stiklinger, gleder meg:) HA en god kveld:)

  SvarSlet
 6. Takk for koselig hilsen hos meg :) Det blir nok mange lavendelstiklinger her også til våren, jeg har en 'lavendeløy' i haven, så det er nok emner å hente. God helg til deg!

  SvarSlet