tirsdag den 5. april 2011

Pot-maker


Man kan jo bare bruge et syltetøjsglas. Men når den kan fås i Netto for 30 kroner......Pot-makeren - der forvandler gamle aviser til fine plantepotter, der kan opløses i jorden, når det er tid at sætte de små nye ud.
Man kan undre sig over, at det kan gøres så billigt.....hmm...der står ikke, hvor den er fabrikeret.

10 kommentarer:

 1. Tak for tippet - jeg lavede rigtig mange sidste år af aviser. men jeg brugte nu en plastflaske fra badeværelset og det fungerede ganske fint. Men jeg tror da lige jeg kører forbi netto imorgen inden jeg drager videre til kolonihaven.

  Mvh Sandra,

  SvarSlet
 2. De havde også målepinde og små plantemærkater i træ.

  SvarSlet
 3. TOP TIP nabo, har forsøgt at købe en på amazon, men de vil ikke sende til Nordfyn og da jeg forrige weekend forsøgte med en flaske fik jeg en hidsig hjerneblødning!

  SvarSlet
 4. Haha...ro på...er selv lidt loren på, om jeg vil komme til at holde af den...

  SvarSlet
 5. 30kr ??? Undrar också hur de kan sälja den så billigt. Hur många köpte du?
  Jag hade köpt 10 för att som presenter.
  De är super bra tycker jag.
  Skall kolla Netto här i Sverige.
  Ha det gott
  Annika

  SvarSlet
 6. God opfindelse. Meeen er det nu godt med alt den tryksværte fra aviserne i jorden??

  SvarSlet
 7. Som sagt - atter en gang tak for tippet - jeg har netop været i Netto idag og de havde flere tilbage og jeg fik da en med hjem :)
  MVH Sandra.

  SvarSlet
 8. En smart sak:) Jeg prøvde i fjor, men på de jeg sådde tidlig som da måtte stå enstund før de ble flyttet ut, løste nesten papiret seg opp først... men den er jo veldig kjekk da:)

  SvarSlet
 9. Jeg har en stående fra sidste år, som jeg absolut måtte have. Men jeg endnu ikke brugt den ;-) Den kostede ret meget mere end 30 kr.

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 10. Hmm... 30 kr...detkan man næsten kun købe træet den er lavet af, for... Jeg bruger en viflaske eller folder en firkantet origami æske blot uden låg...nogen gange synes jeg det er bedre når avispotterne er fikantede!

  SvarSlet