lørdag den 1. maj 2010

Nu skal I bare se - Lavendel goes on TVJa - et første famlende forsøg med det lille compact-kamera........hihi..det er ikke heelt Claus Dalby...og det er haven heller ikke :-) her er plads til mælkebøtter og skrammel..... men det er noget, der arbejdes på...:-)

Men se det - det skal I nu lige.


'

Ja, kejserliljer eller kejserkroner - når kameraet kører, kan jeg skisme ikke huske, hvad de hedder - men det er Frittilaria Imperialis, det handler om.

Jeg skal lære at lave nogle længere sekvenser, men jeg er da helt benovet over, at man overhovedet kan høre noget!
Hvad mener I - er det helt kikset?
Hunde er altid godt....her kommer de to gode venner
Tak til dem, der endnu hænger på!


13 kommentarer:

 1. Neeej, hvor er det dejligt! Du har en dejlig stemme. Nu glæder jeg mig endnu mere til at møde dig i juni. Lav du bare flere film, jeg vil rigtig gerne se dem.
  Og så skal du have en tak for din idé til nemme højbede. Jeg har i dag fået mig en lille terapihave med 3 højbede af pallerammer. Og så gik jeg den nemme vej og lod planteskolen forspire sommerens salat og spidskål, samt vinterens grønkål. Ikke så meget af hver, men hyggeligt og overskueligt at pusle om for mig.

  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 2. Herligt, herligt...og tak, søde Mette..husk, grønkål kan stå mange steder og puttes ind - knus

  SvarSlet
 3. Så koselig det var å se på dine videoklipp. Det er noe ved når du får se en hage i "levende live"
  Kjempeflott!

  SvarSlet
 4. Så koselig å se små snutter fra din hage:) Det er noe helt annet å se hagene live:)Og det har jo kommet så mye lengre hos dere. Jeg håper det skyter mer fart her også snart. Kjempebra, og tusen takk for titten:) og så søte hunder:)
  Klem

  SvarSlet
 5. Hej Lavendel....jeg er helt ny læser af din blog, og jeg kan da kun sige at du er helt med på noderne ifølge min 15-årige søn. Han fortalte mig så sent som igår at v-blogs er in. Jeg spurgte ham hvad V-blogs er og han svarede video-blogs. go for it ;) God søndag

  SvarSlet
 6. Dejligt dogme-haveprogram. Hyggeligt at kigge i din have og høre din stemme. God søndag.

  SvarSlet
 7. Jeg synes, at det er nogle dejlige klip. Du skal ikke sammenligne med hr. Dalby - han har professionelle til hjælp... ;-)

  Du har en meget behagelig stemme, og det allerbedste indslag er efter min mening det med hundevennerne... Hvor ER de dejlige!!

  SvarSlet
 8. Hvor cool er du!! Jeg syntes bestemt ikke det er kikset. Du skal arbejde lidt med kameraføringen eller få en kameramand (dame), så du kan koncentrere dig om navnene ;o)

  V-blogs holder Kære Lone og Claus D. har fået en seriøs konkollega.

  SvarSlet
 9. Ååå, så herlig! Og med koooselig dansk til, jeg elsker at dere snakker ved siden av filmene deres, du og Claus :) Fortsett med dette Lavendel! Hundene dine er så søte! Herlig avslutning, med din lille gode latter ved siden av :)

  SvarSlet
 10. Hvor ER I SØDE - TUSIND TAK FOR KOMPLIMENTERNE - dogme - haveprogram, den elsker jeg! hihi
  jeg skal nok lave et par stykker til!

  SvarSlet
 11. Tak ! hvor var det dejligt at se og høre ! tak :-) Har du fået min svar mail ?

  SvarSlet