fredag den 2. april 2010

Mer' roser...en ukendt?

Denne rose er ikke min....desværre. Men jeg passerer den dagligt om sommeren på vej med hundene.
Dens ejer kender heller ikke dens navn, men jeg har fået lov at nappe stiklinger til sommer...så må vi se, om de slår an. Kender I den? Det er en stor stor busk og jeg vil tro, det er en historisk rose af en art.

Her ses den engelske Mary Rose ved siden af en Jaques Cartier , lidt lavendler i forgrunden og den søde lille storkenæb "Rose Clair", som jeg har mange steder. Den danner villigt bunddække i løbet af no time.


Den smukke lyst gule "Buff Beauty", som var et par år om at blive kraftig, men nu tegner den godt, synes jeg.
Når jeg går i haven, kan jeg næsten ikke nære mig for at klippe de roser ned, der skal. Men det er endnu for tidligt, vi kan sagtens få mere frost, og så har vi balladen!
Jeg må lade frk. Felco blive inde lidt endnu.
Har sådan set også fast arbejde med at rive det visne ødelagte græs af.
Sneskimmel har gjort min plæne helt elendig at se på.4 kommentarer:

 1. Vi må prøve å holde oss i skinnet en stund til før vi klipper og rasker bort fra bedene ja :) Det klør i fingrene mine etter å rydde i bedene som begynner å bli fri for sne, men jeg må la beskyttelsen ligge litt til. Vi må regne med både frost og sne en stund til...dessverre.

  Jeg måtte le da jeg begynte å lese det du skriver, jeg syntes så tydelig det sto at du passet den øverste rosen hver sommer! Hihi :D Buff Beauty er virkelig en beauty :)

  SvarSlet
 2. Ja, man drømmer om sommerens komme... godt der er så mange fine billeder at kikke på imens;)) Sneskimmel øv, jeg synes godt nok også min plæne ser herrens ud selv om jeg har revet den, tror jeg vil smide noget grus, flere frø og gødning ud, så hvis man kan stole på at det bliver regn en af dagene så....

  SvarSlet
 3. Älskar lavendel också...och rosor.... Tack för titten in på min blogg! Oj, vad många bloggar du har - imponerande!

  Glad Påsk!
  /Charlotte

  SvarSlet
 4. Så många härliga rosbilder du bjuder på, jag bara njuter!
  Ha en glad påsk,
  Lydia

  SvarSlet