søndag den 4. april 2010

Indtil da...stadig rosentanker..

Vi må nøjes med billeder - indtil da...
En af de første, der blomstrer hos mig er den vidunderlige gule Aïcha - opkaldt efter Profetens utro - falske hustru.....derfor er det ingen god ide at give en buket gule roser til sin elskede...
Men den er da skøn - har endda været så venlig at lave en lille aflægger, som jeg nænsomt har gravet op og flyttet til en anden plads- den stod midt i græsplænen og var nær blevet offer for plæneklipperen.


Morgenkaffen blev idag drukket af denne kop -
med motiv af den engelske Rose "Redoutés" - dem har jeg bogle stykker af. Navnet har de fra den berømte maler Redoutés, hvis yndlingsmotiv var - ja, roser.

Første år med denne..Frühlingsduft - så den sådan ud, nu er den meget større, men stadig tidlig og - dårende dejlig og duftende.


3 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg så usigelig til min Aicha skal blomstre, jeg kjøpte den i fjor. Den er så vakker! De koppene har jeg også :) Det er sommerkoppene mine som brukes til te, helst på verandaen.

  SvarSlet
 2. Jeg har dem også med stedmoder og jordbær - så yndige!!

  SvarSlet
 3. Så herlige bilder du viser, nydelige roser. Og utrolig søt kopp!! Jeg gleder meg stort til sommeren, skal bli så herlig når alle rosene kommer i blomst. Håper alle overlevde denne tøffe vinteren vi har hatt!

  Utrolig gøy med all lavendel du ha sådd, nydelige kranser du laget. Herlig!

  Håper du har en herlig dag!

  SvarSlet