tirsdag den 13. april 2010

En morgen i det hvide bed

Overalt står hyacinterne på spring. Disse ser cremefarvede ud, men bliver helt hvide i udspring.
Det grønne i bunden er selvsåede hvide lærkespore -  CORYDALIS ochroleuca Pseudofumaria -en meget sød blomst til at fylde ud under andre  - højere og som fyld i buketter.
Så den på nettet til den "nette" pris af 45 kr. - her er de nærmest ukrudt...
Jeg har den et andet sted i haven i gul ...også rigtig sød.

Dette er et pebertræ -  Daphne mezereum  - i hvid. Den vokser desværre ikke ret hurtigt, men sød er den.
Og giftig! Den ses mest i lilla.

Hvid lungeurt - (Pulmonaria obscura) -og den er rigtig hvid....når den er afblomstret, vokser bladene med de fine pletter, og jeg bruger dem i rokoko-buketter som yderste lag.

- og de søde hvide perlehyacinter
muscari alba


2 kommentarer:

  1. Sikken en dejlig blomster-blogg du har her! Hvordan kan det gå til at du kan overkomme at skrive om både strik, blomst og fransk? Nå jeg kan se at der heller ikke er opdateret fornylig på den franske, så jeg må omformulere spørgsmålet: Kan man ikke skrive om blomster på en strikkeblog, som også bevæger sig omkring dæmninger med stemning, Hausgaard, Odense Kulthurhus eller fabrik, hundeliv, traktorføre og solvarmeanlæg, coladåsebehandling etc.etc.

    Hvis du kan nå det hele er du virkelig godt kørende :-)

    SvarSlet
  2. Jo,jo dax, men af og til er der emner, der er for specialiserede til alm. bloggen, synes jeg. Denne bev egentlig startet, så man kunne bytte frø...så mangler du frø, klik på emnerne ude til venstre...

    SvarSlet