Det er slet ikke for tidligt at tænke i kartoffelbaner, hvis man er ude efter specialsorter.
OG det er jeg.
Den yderst delikate
Linzer Delikatess
jeg har bestilt dem her sammen med Ditta og to meget tidlige nye sorter, jeg ikke har haft før.
Linzer ligner og smager som Asparges-kartofler, men den er meget nemmere at dyrke, og i min jord giver den et mægtig stort udbytte.
Kartofler på dette foto er Agatha - en meget tidlig sort
sammen med lidt asparges og andre af de velsignede afgrøder.
Jeg er glad for at de bestilte er i spirekasser, de er bare at sætte dem lyst og ikke for varmt, så går resten af sig selv.
Ellers er æggebakker gode til at sætte dem i.
MEN de må ikke stå for varmt og mørkt, spirerne skal være korte, grønne og kraftige.
Ditta er god til at lagre, den er fin derude i maskinhallen endnu, men det er Linzer, King Edward og den røde Raja også. Måske har jeg endda til læggekartofler selv.
Det var planen, men man kan jo aldrig vide, hvor sulten, man er.
Jeg bliver helt misundelig( på den gode måde, der er glad på dine vegne), at have så megen jord at lege på :-)
SvarSletKunne du ikke sætte et mindre hus op på din egendom ? så kunne jeg komme og arbejde for dig :-) Hi hi ,:-)
SvarSlet