lørdag den 5. februar 2011

Længsel efter lunere vinde

Alle er ramt af det nu....alle havefolk...længslen...efter grøde og lunere luft.
Den første såning er så småt i gang, men ....
Så i mellemtiden viser jeg denne darling - en Austinrose "Crown Princesse Margaretha, som sidste sommer blomstrede overdådigt. Jeg har 2 eksemplarer af den, begge lige dejlige, duftende og store.
Haven står overfor en stor omlægning i år. De to forreste afdelinger slår jeg sammen og sløjfer en opkørsel - hvor have to trafikårer, når der kan gro fine planter?
Så skal der fældes træer....normalt bryder jeg mig ikke om at fælde store træer, men de har efterhånden taget magten helt, hvor de står....
Det vil gøre arbejdet i haven mere overskueligt, det hele bliver selvfølgelig hegnet ind af hensyn til hundene, så jeg ikke konstant skal ha' et halvt øje på dem. Græsslåning bliver nemmere...skal ikke ind og ud af låger...
Et problem...udfordring er opkørslen, jorden er jo hård og sammentrykt, deciderede bede kan der ikke laves uden at gøre noget ved den. Den skråner, måske et lille vandløb til en dam????
Som I alle ved, er det godt at have planer med haven....men de er ikke så faste endnu, at de er nedfældet og tegnet på papir. Først må vi ha' lidt lunere vejr.
En god weekend - jeg vil så georginer.
Senere i dag afsløres den glade vinder af  Give-away'en.

3 kommentarer:

 1. Er det ikke i dag det er den 5?

  SvarSlet
 2. Giiisp jo...havde hele tiden den 6. i hovedet....kommer senere på dagen. Og tak!

  SvarSlet
 3. Kære Lavendel

  Austinrosen Crown Princesse Margaretha er virkelig en skønhed. Jeg har selv haft den i haven, men min blev desværre ramt af stråleplet. Derfro røg den og mange andre syge roser til de evige rosenmarker;-)

  Ha en dejlig lørdag.

  SvarSlet