søndag den 14. marts 2010

Artiskokkerne

De er kommet fint op - dejlige store blade, er nu flyttet i udestuen, der er køligere, men jeg tror, de klarer det. Også salaten "Little Gem" er fint oppe og klar til at blive flyttet - én i hver potte og så ud senere. Salat er længe om at danne hoveder, så nu er der lagt en bund.
Lige nu er der faktisk spæde mælkebøtte- og kodriverblade at plukke derude, snart også feldsalat, så det ser ikke helt håbløst ud i salatskålen.


Har flyttet et plante- og priklebord ind i udestuen, så kan jeg få afløb for noget af den kriblen, der sidder i fingrene....


I dag vil jeg sortere i tomaterne - jeg har MANGE slags, både nye og nogle høstet sidste år.
En rigtig god søndag til jer alle!

4 kommentarer:

 1. Ja det kribler og krabler i fingrene, og man bliver så glad når de små frø begynder at spire. Jeg går selv og venter på frø fra england, men det er mest blomsterfrø. Også rigtig god søndag til dig.

  SvarSlet
 2. Mine “lille gem” begynder også at spire nu. De skulle så gerne blive til 2. hold salat, eller 3. hvis jeg regner cikorierne med, for der begynder at dukke små overvintrende salathoveder frem af sneen. På min havevandring i går så jeg ligesom du at vi snart skal til at høste mælkebøtteblade. Skvalderkål så jeg derimod ikke nogen af.

  SvarSlet
 3. Har heldigvis ingen skvalderkål!

  SvarSlet
 4. Vilket bra planteringsbord...
  Älskar lavendel. Undrar hur min stora häck har klarat vintern.
  annika

  SvarSlet