mandag den 6. juli 2009

Det rigtige valg

Rosen hedder Heritage

Endnu en solbeskinnet dag. Butikken lukket om mandagen, så dagen ligger helt ny og fri og burde egentlig bruges til en god gang oprydning og rengøring, men jeg er bange for at Lavendels lyst og energi går i en lidt anden retning. Noget med butikker og dankort. Måske en genbrugs eller to.

Måske hvis det går højt - et kig ind i Tanten i Odense. Men det ved vi jo godt, er farligt. Og det er vel ret beset ikke garn og ny strik, jeg står og mangler (gi' mig nu ret)...

Eneste problem lige nu er, om jeg skal ha' kaffe eller grøn te til morgenmaden. Tror det må blive det sidste - i skål. Så et bad og så i dytten og ud på eventyr.
Får lige nu øje på at sommerfuglebusken - en af dem i hvert fald - står næsten udsprunget. Vejret er af lave, den er aaalt for tidligt på den.

En god dag til jer alle - bevar hovedet koldt!

3 kommentarer:

 1. Dejligt at finde din nye blomsterblog her! Jeg glæder mig til at følge med, for jeg er selv lidt af en naturfreak ;-)

  Jeg ønsker dig et dejligt eventyr i Odense ...

  SvarSlet
 2. Jeg luere lidt på, hvordan det skal fungere men jeg kan starte med at sige jeg har frø af Grøn Stjerneskærm. Skal jeg eks. henvise til et billed på min blog eller bare et billed??

  SvarSlet
 3. Ja, Lea, det skal lige fintænkes, udsættes for en højere form for logistik - har du gode ideer, sig frem.

  SvarSlet