onsdag den 19. oktober 2011

En fantastisk valmue.Som den klare sol - som guld - eller en citron skinner den lige ind i den grå hverdag.  (klik på "den")
Jeg måtte ind på nettet for at finde ud af denne. Sikrede mig en del frøkapsler, så næste år....


Den stod på en ubebygget grund, først troede jeg den var forvildet, men man kan læse på linket, at den gror naturligt her. Et fund, synes jeg.

7 kommentarer:

 1. Å så fin og gul ,ja det er LYKKE som i dine visdomsord.

  Ha en fin dag , klem Marit.

  SvarSlet
 2. På dansk er populærnavnet skovvalmue - prøve at se mit indlæg 7/2-2011.
  http://www.fugleognatur.dk/artintro.asp?ID=7283
  Vi har så stor glæde af den søde gule(og orange)skovvalmue her i boligforeningen. Den starter ca i maj måned og så "deadheader" jeg den hele sæsonen - så den blomsterer lykkeligt videre helt til september til glæde for mange. Til sidst lader jeg et par planter gå i frø.

  SvarSlet
 3. Jeg farer hen og kigger, Berit.
  I lige måde Marit.

  SvarSlet
 4. Har kigget...det er IKKE den. Af en eller anden grund er mit link ikke fremhævet, jeg prøver at rette..det er snarere denne Glaucium flavum

  SvarSlet
 5. Så er jeg rigtig spændt på at se den på din blog til næste år, så man også kan se bladene og stænglen. Interessant med en plante der ligner skovvalmuen så meget i selve blomsten.

  SvarSlet
 6. Jeg må ud at fotografere den i ren natur.

  SvarSlet
 7. Haha...eller suk, da jeg gik turen igen var den /de væk! Jeg gik endda tilbage og tjekkede! Men du må da få et par frø, hvis du er interesseret.

  SvarSlet